Online színezőkönyv Barryvel

Online színezőkönyv Barryvel

Készítette: Babysits
2 min read

Itt a Babysitsnél úgy gondoltuk, hogy ragyogó ötlet lenne létrehozni ingyenes online színezőoldalainkat, hogy lefoglaljuk a gyerekeket! Miközben a gyerekek a ház körül járkálnak, a szülők pedig a házimunkával vannak elfoglalva, most igazán szükségünk van egy kreatív módszerre, amivel néhány órára elterelhetjük a gyerekek figyelmét, amíg mi elvégezzük a házimunkát. Ezt szem előtt tartva készítettünk neked Barry rajzokat, amelyeket kinyomtathatsz és kiszínezhetsz!

A színezés csökkenti a stresszt

Kutatások szerint a rajzolás és a színezés bizonyítottan szorongásoldó hobbi. Brit kutatók felfedezték, hogy a színezés nyugtató hatással van a felnőttekre. Más kutatók azt is megállapították, hogy a színezés ellazítja a gyerekeket, és segít nekik kifejezni az érzelmeiket.

A színezés fokozza a kreativitást

Az egyediséget ünnepelni kell! Ezért arra bátorítunk, hogy online kifestőkönyvünk színezése közben fejezze ki önmagát és egyedi kreativitását. Töltse le a pdf-et itt lentebb. Legyél akár szülő, gyermek vagy bébiszitter, ezek a rajzok fokozzák a kreativitásodat, és hagyják, hogy a képzeleted felragyogjon. A kreativitás mindig meggyőző tulajdonság, amellyel rendelkeznie kell a személyes és a szakmai életében. A színezéssel a gyerekek belépnek a saját világukba, összegyűjtik azokat a különleges részleteket, amelyek az univerzumukat alkotják, és papírra vetik azt. A színezés hozzájárulhat a gyermekek önkifejezési képességének erősítéséhez, és segíthet növelni önbizalmukat.

színezd ki a nyomtatható Babysits kifestőkönyvet Barryvel!

A színezés egy online babysitter tevékenység is lehet

Tudtad, hogy kifejlesztettünk egy új funkciót a platformunkon? Ha bébiszitter vagy, akkor mostantól otthonról is tudsz bébiszitterkedni a gyerekekkel élő videós foglalkozásokon keresztül a kicsikkel. Más módon is bébiszitterkedhetsz. Például egy rajz közös kifestése és az elért eredmények megosztása mindenképpen jó ötlet a gyerekek lekötésére bébiszitterkedés közben.


Ha megfogadtad a tanácsainkat, és a gyerekekkel nem tudjátok abbahagyni a színezést, további színező illusztrációkkal segítünk. Szívesen látnánk az alkotásaidat! Oszd meg őket velünk a Facebook oldalunkon és az Instagramon! Nagyra értékeljük, ha a gyerekek, szülők és bébiszitterek megosztják kreativitásukat és egyediségüket közösségünkkel, amikor megjelölnek minket, hogy megmutassák alkotásaikat. Ha fülig beleszeretünk a színezőművészetedbe, megosztjuk, és a nap művészévé teszünk! Szóval keressétek meg a színezőceruzákat, és hagyjátok, hogy a kreativitásotok felragyogjon!

Csatlakozzon a Bébiszitter közösséghez!

Regisztrálj ingyen