Egyszarvú színező oldalak és WC-papír tekercs DIY

Egyszarvú színező oldalak és WC-papír tekercs DIY

Készítette: Babysits
4 min read

A te gyermeked is őrülten rajong az egyszarvúakért? Talán még egyszarvú partit is szeretne rendezni! Íme néhány egyszarvú WC-papírgurigás kézműves ötlet és színező lap, amelyekkel feldíszítheted a házat, és szórakoztathatod gyermeked és barátait! És a bébiszitrerrel is egyszerűen elkészíthetőek!

Egyszarvú kézművesség

Hozzávalók:

könnyű WC-papírguriga kézműves foglalkozás gyerekeknek hozzávalók

  • WC-papír tekercs
  • Fonal (a miénk pamut)
  • Googly eyes
  • Csillámos papír (vagy ezzel egyenértékű)
  • Fekete filctoll
  • Kézműves ragasztó
  • Olló

Lépésről lépésre történő útmutató:

WC-papírgurigás kézművesség lépésről lépésre

1. Fesd le a WC-papírgurigádat tetszőleges színűre! Mi a rózsaszín, kék és lila mellett döntöttünk (ha szeretnéd, ezt a lépést a 2. lépés után is elvégezheted).

2. Ezután lapítsd ki a WC-papírgurigádat, és rajzold meg az egyszarvú testének és arcának körvonalait. Ezután vágd ki.

3. Hajlítsd lefelé az egyszarvú nyakát, és használj egy kis ragasztót. Erre ragaszd rá az egyszarvú arcát.

WC-papírgurigás kézműveskedés lépésről lépésre

4. Ezután a csillámos papírból kivághatsz egy háromszög alakú formát. Ez lesz a szarv. Ezután a szarvat felragaszthatja az egyszarvú fejének hátuljára.

5. Ragassz fel néhány gugliszemet, és a filctollal készítsd el az orrlyukakat.

6. Ezután gyűjts össze egy kis fonalat. Az egyszarvú sörényéhez 3 szál fonalat vettünk és összekötöttük őket. Ezt olyan hosszúra vághatja, amilyen hosszúra csak szeretné. Ezután ragaszd a csomót az egyszarvú fejének hátuljára (a szarv mellé). Ezután a fonalat az egyszarvú homlokára is felragaszthatod, hogy a helyén maradjon.

7. A farokhoz hasonlóan a farokhoz is gyűjts össze néhány fonalszálat (minél több szál, annál vastagabb lesz a farok!), és köss csomót az egyik végére. Ezután ragaszd a csomót a WC-papírguriga belsejére.

És tadaaa~ most már megvan a saját varázslatos egyszarvúd (aki készen áll a bulira!). Nyugodtan készíts annyi különböző színű egyszarvút, amennyit csak szeretnél - keverheted azzal is, hogy csillogó patákat adsz hozzá, vagy csillag alakú jelölést teszel a bundájára.

WC-papírguriga kézműves egyszarvú kézműves

Egyszarvú kifestő lapok

A színezés már most is sok gyerek kedvenc elfoglaltsága - és az egyszarvúakkal kiegészülve ennél sokkal jobb már nem is lehet! Válassza ki a kedvenc rajzolt egyszarvút az alábbiakban (vagy ha nehezére esik kiválasztani a legaranyosabbat... akkor miért ne választhatná mind az 5-öt!), kattintson a képre a pdf kinyomtatásához, és hagyja, hogy gyermeke szorgalmasan színezzen!
Ha egyszarvú partit rendezel, akkor ezt egy lazább tevékenységként a parti alatt is elvégezheted, vagy előre elkészítheted, hogy dekorációként használhasd otthonodban.

színezhető egyszarvú képek

egyszarvú képek kifestéséhez

egyszarvú képek színezni

egyszarvú képek színezni

egyszarvú képek színezni

Reméljük, hogy tetszettek ezek az egyszarvú művészeti tevékenységek gyerekeknek! További állatos vagy WC-papírgurigás kézműves foglalkozásokat keresel? Akkor nézd meg ezeket a klassz WC-papírguriga tengeri lények! Vagy esetleg még több színezésre vágysz? Akkor nézd meg a mi saját Babysits színező lapjainkat.


Bébiszittert vagy bébiszitter munkát keresel a környékeden? Itt megtalálod:

Csatlakozzon a Bébiszitter közösséghez!

Regisztrálj ingyen