Hogyan működik

Hogyan működik

A Babysits egy nyilvános közösségi platform, amely összeköti a szülőket a bébiszitterekkel

Miért használja a Babysits-t?

Nem számít, ha remek bébiszitter vagy bébiszitter munkára vágyik, a Babysits megkönnyíti és átláthatóvá teszi. Teljes mértékben Ön ellenőrzi profilját, árait, kivel dolgozik együtt, és hogyan viszonyul más tagokhoz.

Önnél van az irányítás

Olvassa el az értékeléseket és a részletes profilokat megbízható felhasználói ellenőrzésekkel. Megfigyelés, interjú és a választás. Tervezzen és fizessen időpontokat a platformon keresztül. A bébiszitter minden lépésében megnyugvást nyújt, a bébiszitter megtalálásától vagy a bébiszitter munkától kezdve a találkozók tervezéséig.

Gyermekfelügyeleti vagy -felügyeleti munka 3 lépésben

Inspect profiles and users carefully

1. Keresés

Olvassa el a tagok részletes önéletrajzát és referenciáit vagy vélemény hálózatait. Keressen alkalmi, last minute, részmunkaidős vagy teljes munkaidős segítséget vagy munkát.

Communicate through Babysits

2. Kapcsolatba lépés

Szűrés, interjú és kiválasztás. A szülők addig nem fizetnek, amíg kapcsolatba nem lépnek egy bébiszitterrel. A bébiszitterek ingyenesen léphetnek kapcsolatba a szülőkkel.

Plan your appointments through Babysits

3. Foglalás

Tervezze meg és fizesse a foglalásokat a Babysits-en keresztül, a bébiszitterek a bébiszitter találkozó után kapják meg fizetésüket. Töltse le a számlákat vagy adóbevallási bizonylatokat.

Fontos megjegyezni, hogy a Babysits nem gyermekgondozási ügynökség. A Babysits nem végez háttérellenőrzést a platform tagjain. Ez azt jelenti, hogy maguk a közösség tagjai felelősek a szűrésért, az interjúkért és a választásukért.