Rólunk

Rólunk

Együtt átláthatóvá tesszük a gyermekfelügyeletet

A Babysits mindannyiunkról szól: a szülők, a bébiszitterek, a gyerekek közösségéről és a Babysits csapatáról. Kíváncsi arra, hogy milyen szerepet játszik?

A szülők

A szülők

Megbízható bébiszitter megtalálása az interneten nehéz lehet. Itt jön be a Babysits. Átlátható platformot biztosítunk, így biztos lehet benne, hogy gyermekei a legjobb kezekben lesznek.

Ha kukucskáló játékost, pelenkaváltót, dühroham megelőzőt, házi segítőt vagy párnaerőd-építőt keres, a Babysits tud segíteni!

Hogyan működik a Babysits

A bébiszitterek

A bébiszitterek

Szeretne a maga főnöke lenni és megszabni saját órarendjét és fizetését? Szereti a gyerekeket, és szeretne szerezni megfelelő munkatapasztalatot és némi extra pénzt?

A Babysits közösség tökéletes hely, a kukucskáló játékosoknak, a pelenkaváltóknak, a dühroham elháárítóknak, a házi segítőknek vagy a párnaerőd-építőknek!

Hogyan működik a Babysits

A gyerekek

A gyerekek

A gyermekek biztonsága és kényelme az első számú prioritás. Az olyan intézkedések, mint a kormányzati igazolvány ellenőrzése, felülvizsgálatok, referenciák és még sok más kiküszöbölik a szülők aggodalmait.

Ezenkívül közösségi forrásaink tartalmaznak gyermekgondozási tanácsokat, barkácsolásokat, recepteket és tevékenységeket, amelyekkel minőségi időt tölthetnek el a gyerekekkel.

Bizalom és Biztonság

Közösségi források

A Babysits csapata

A Babysits csapata

A Babysits-t 2008-ban alapította Peter van Soldt. Ösztönözte egy könnyen használható platform kifejlesztésének ötlete, amely egyszerre ad szabadságot és nyugalmat a szülők számára: Megszületett az a küldetésünk, hogy globálisan támogassuk a gyermekgondozás körüli közösségeket.

Ma a Babysits egy motivált csapatból áll, amely a biztonságos, elérhető és megfizethető gyermekgondozás érdekében dolgozik. Nagyra értékeljük az átláthatóságot és a folyamatos fejlesztést.

Amit mi képviselünk

Itt, a Babysitsnél hiszünk abban, hogy a társadalmi javak támogatása fontos, mint az is hogy biztosítsuk, hogy élhető bolygót hagyjunk a gyermekek számára, akik globális közösségünk szíve.

Emiatt a Babysits a Leaders For Climate Action tagja lett, egy olyan, hasonló gondolkodású vállalkozásokat tömörítő szervezetnek, amelyek vállalták, hogy fellépnek a szénszennyezés és a klímaváltozás ellen. Többek között bevételünk egy részét a CO₂ légkörből történő eltávolítására költjük.

Tudjon meg többet a cél eléréséről és a cég lépéseiről:

A gyermekgondozók, a szülők és a mögöttük álló nemzetközi csapat növekvő globális hálózata

4 000 000+
Tagok
28 500+
Városok
79+
Országok