Rólunk

Rólunk

Együtt átláthatóvá tesszük a gyermekfelügyeletet

Hogyan kezdődött

A Babysits céget 2008-ban alapította Peter van Soldt. Észrevette, hogy a családtagok és a közeli barátok igyekeznek minőségi, megbízható bébiszittert találni, aki megfelel az igényeiknek, és úgy gondolta, hogy kell megoldást találni. Ezért jött létre a Babysits; egy online platform, ahol könnyedén kiszűrheti az összes gyermekgondozási igényét, legyen szó kétnyelvű dajkáról, rugalmas bébiszitterről hétvégére, vagy speciális igényű gyerekekkel való munkavégzésben tapasztalattal rendelkező bébiszitterre.

Küldetés

A Babysits célja, hogy javítsa a gyermekgondozásra szoruló családok életét, nyugalmat adjon a szülőknek, és segítsen nekik megtalálni a családjuknak megfelelőt. Küldetésünk, hogy a közösségeket felerősítsük a gyermekgondozással kapcsolatban. Mára a Babysits több mint 4 millió tagra nőtt szinte minden kontinensen, és minden nap támogatja a családokat gyermekfelügyelettel.

Találkozni a csapattal

A Babysits-en keresztül találtam egy Supersittert a gyerekeimnek, és a saját tapasztalataimból tanultakat felhasználom a platform fejlesztésére.

-Peter van Soldt-

A Babysits egy motivált csapatból áll, amely a biztonságos, hozzáférhető és megfizethető gyermekgondozásért dolgozik. Nagyra értékeljük az átláthatóságot és a folyamatos fejlődést. Annak érdekében, hogy a Babysits a lehető legfelhasználóbarátabb legyen, mi magunk használjuk a platformot barátainkkal és családtagjainkkal együtt! Legyen szó bébiszitter mellékállásról, vagy saját gyerekeink számára bébiszitter kereséséről, ez a tapasztalat segít abban, hogy a lehető legjobb fejlesztéseket biztosítsuk a platformon.

Amit mi képviselünk

Biztonság
Biztonság

A bizalom és a biztonság a legfontosabb prioritásunk. Extra intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy a platform a lehető legbiztonságosabb legyen tagjaink számára.

Tudjon meg többet
Átláthatóság
Átláthatóság

Hiszünk egy nyílt, őszinte és egyértelmű platformban, amely minden információt megad a felhasználóinknak a lehető legjobb döntések meghozatalához.

Klíma akció
Klíma akció

A Babysits törődik a gyerekek jövőjével! Ezért bevételünk egy részét a CO2 légkörből történő eltávolítására fordítjuk.

Tudjon meg többet
Inkluzivitás
Inkluzivitás

Mindenki csatlakozhat a Babysits-hez, és gyermekfelügyeleti vagy gyermekgondozási munkát találhat, származásától, nemétől, vallásától, szexualitásától stb.

Magánélet
Magánélet

A Babysits valóban törődik az Ön adatainak védelmével. Személyes adatait csak akkor kezeljük, ha feltétlenül szükséges.

Tudjon meg többet

Segítünk a családoknak szerte a világon

A gyermekgondozók, a szülők és a mögöttük álló nemzetközi csapat növekvő globális hálózata

4 000 000+
Tagok
28 500+
Városok
82+
Országok

Mi a szereped?

Safety

Családok

Megbízható bébiszitter megtalálása az interneten nehéz lehet. Itt jön be a Babysits. Átlátható platformot biztosítunk, így biztos lehet benne, hogy gyermekei a legjobb kezekben lesznek.

Legyen szó rugalmas bébiszitterről, kétnyelvű védőnőről, speciális igényű védőnőről, bébiszitterről, aki elviszi a gyerekeket az iskolából stb. A Babysitsnek van valakije az Ön számára!

Safety

Gyermekgondozók

Szeretne a maga főnöke lenni és megszabni saját órarendjét és fizetését? Szereti a gyerekeket, és szeretne szerezni megfelelő munkatapasztalatot és némi extra pénzt?

A Babysits közösség tökéletes hely, a kukucskáló játékosoknak, a pelenkaváltóknak, a dühroham elháárítóknak, a házi segítőknek vagy a párnaerőd-építőknek!

Safety

A gyerekek

A gyermekek biztonsága és kényelme az első számú prioritás. Az olyan intézkedések, mint a kormányzati igazolvány ellenőrzése, felülvizsgálatok, referenciák és még sok más kiküszöbölik a szülők aggodalmait.

Ezenkívül közösségi forrásaink tartalmaznak gyermekgondozási tanácsokat, barkácsolásokat, recepteket és tevékenységeket, amelyekkel minőségi időt tölthetnek el a gyerekekkel.