Szuperszitter: Fedezze fel a legjobban ajánlott bébiszittereket

Sziperszitter

Fedezze fel az erősen ajánlott bébiszittereket

A Babysits Szuperszitter program a közösség legjobban értékelt és legaktívabb bébiszittereit ünnepli.

Hogyan válhat szuperszitterré? / Miért szuperszittert fogadjak fel?

A Superszitter bebizonyította magát azzal, hogy kiváló szolgáltatást nyújtott a Babysits közösségén belül. Emiatt a keresési rangsorban megnövelt láthatósággal és szupersitter-jelvénnyel jutalmazzuk őket! Így ezek a gondozók kiemelkednek, és a szülők könnyedén megtalálhatják őket a keresési eredmények között, vagy a szűrők alkalmazásával kiválaszthatják őket. Ezzel a megnevezéssel szeretnénk kinyilvánítani köszönetünket és elismerésünket bébiszittereink iránt.

A szuperszitter kritériumai a következők:

4,5+ általános értékelés

A Supersitters átlagos értéke 4,5 vagy magasabb a Babysits szülők véleménye alapján. Ezeknek a szülőknek kiváló gondozási tapasztalataik voltak a supersitterekkel.

90% -os válaszarány

Ezek a barátságos supersitterek a szülőktől kapott üzenetek több mint 90% -ára reagálnak. A szülők nyugodtak lehetnek kérdésük megválaszolásában.

Válaszidő

A Supersitterek aktív tagok, és az új üzenetek 90%-ára 24 órán belül válaszolnak. Ily módon a szülők gyors válaszra számíthatnak ezektől a szuperszitterektől.

Foglalások

A Szuperszitter-t a Babysits platformon keresztül foglalták le. A szülők biztosabbak lehetnek abban, hogy ezek a szuperszitterek megbízhatóak és betartják ígéreteiket.

Követelmények

Annak biztosítása érdekében, hogy a szülők biztosak legyenek abban, hogy megbízható és tapasztalt gondozót vesznek fel, a szülői gondozók elvárják, hogy fenntartsák a szuperszitter-szintű ellátási normákat:

  • Átlagos értékelés 4,5 vagy annál magasabb
  • A válaszadási arány meghaladja az üzenetek 90% -át
  • Válaszidő 24 órán belül
  • Tervezze meg összes foglalását a Babysits segítségével
  • Legyen aktív a Babysits platformon

Minden hónapban ellenőrizzük, hogy a szuperszitterek eleget tettek-e a fenti követelményeknek. Ha igen, akkor megtarthatják Szuperszitter státuszukat.

Fedezze fel a közösség szuperszittereit