Segítség - Prémium előfizetés
Üdvözlünk a Babysits családban! 🏠 Egyszerűen válthatsz Prémium előfizetésre a weboldalunkon található Prémium frissítése oldalon (regisztráció után) vagy közvetlenül a Babysits alkalmazáson keresztül.
Valószínűleg egy másik fiókba vagy bejelentkezve, nem abba, amelyet Prémiumra frissítettél. Ez könnyen előfordulhat, ha az e-mail-címeddel, valamint a Facebook-, Google- vagy Apple-fiókoddal is regisztráltál. 💡 Keresd meg az általunk küldött fizetési visszaigazoló e-mailt: az azt fogadó e-mail-cím tartozik a Prémium fiókodhoz. Jelentkezz ki, majd jelentkezz be újra ezzel az e-mail-címmel. Ha nem találod az e-mailt, lépj kapcsolatba velünk, és segítünk.
Prémium előfizetésedet bármikor lemondhatod a Prémium oldalon. Ha az App Store-ban vagy a Google Play-en keresztül fizettél elő, kérjük, közvetlenül ezeken a platformokon intézd a lemondást. A lemondás után az aktuális időszak végéig továbbra is hozzáférhetsz a Prémium szolgáltatásokhoz.
Természetesen! 🌟 A lejárati idő után is folytathatod a meglévő beszélgetéseidet. Nagyszerű hír - a bébiszitterek új üzeneteire is válaszolhatsz teljesen ingyenesen.
A fizetési módodat a fiókod Prémium menüpontjában frissítheted, a 'Fizetési mód frissítése' gombra kattintva.
Igen. A prémium előfizetés kezdete után 14 napon belül használhatja az "szerződéstől való elállás" lehetőséget a fiókjában, hogy megszüntesse azt. Ha nem tervezett találkozót vagy foglalást, teljes visszatérítést kap; ha tervezett, az 1 hónap 80%-ának megfelelő díjat tartjuk meg, és a fennmaradó összeget visszatérítjük. Emailben visszaigazolást kap. Ha csak a jövőbeli fizetések leállítása a cél, használja a "Előfizetés lemondása" funkciót. Az Apple vagy a Google Play által vásárolt előfizetések esetén az ő visszatérítési szabályaik érvényesek.