Babysits Profilkép készítés

Babysits Profilkép készítés

Készítette: Babysits
3 min read

Bizonytalan abban, hogy milyen fotót használjon profiljához? Ez egy nagyon fontos lépés, mivel egy nagyszerű profilkép növelheti az esélyeit arra, hogy találjon egy bébiszitter állást. Gyakran ez az első lehetősége arra, hogy jó benyomást keltsen. Ha már van egy professzionális fejképe, akkor gyakran ez a legjobb megoldás. Sokunknak azonban nincs lehetősége profi fejképre, ezért improvizálnunk kell. Íme néhány tipp, hogy a legjobb fotót készítse el a Babysits-profiljához.

Válasszunk egy olyan fotót, amely hasonlít önre

Fontos, hogy a szülőknek pontos képet adjunk arról, hogy hogyan nézünk ki. Manapság gyakori, hogy az emberek megváltoztatják a megjelenésüket a közösségi médiában. Nem jó ötlet szűrőket használni, mivel nem ad valós képet a bébiszitterről. Az is kísértésbe ejthet, hogy öt évvel ezelőtti képet használjon, vagy olyan képet, amikor még más színű volt a haja.

Ez az első találkozáskor visszatetsző lehet a szülők számára, és még az is előfordulhat, hogy a szülők megkérdőjelezik a hitelességét. Ezért jó ötlet, ha naprakészen tartod a profilképedet. A képnek pontosnak kell lennie arról, hogy hogyan néz ki a mindennapokban, ha drasztikusan megváltozik a külsője, akkor is jó ötlet frissíteni a fotóját.

Ön legyen az egyetlen személy a képen

A barátokkal és a családdal készített csoportképek nagyon szépek lehetnek, és megmutatják a vidám, szeretetteljes személyiségét, azonban a szülőket bizonytalanságban hagyhatják, hogy ki a bébiszitter. A félreértések elkerülése érdekében a legjobb, ha olyan fotót választunk, amelyen csak ön van. Az is fontos, hogy a kép az előtérben készüljön, mivel így tisztább képet kapunk.

Kérjen meg egy barátot, hogy készítse el a fényképét

Mindig az a legjobb, ha megkérünk egy barátot vagy családtagot, hogy készítsen önről egy fényképet. A szelfi elfogadható, azonban nem ajánlott. Az előlapi kamera gyengébb minőségű képet készít, ezért mindig a hátsó kamera a legjobb. A szűrők használata szintén negatívan hathat a profiljára, különösen, ha eltakarják a megjelenését. Ha valaki mással készítte el a képet, néha úgy találja, hogy a póz természetesebbnek és kényelmesebbnek hat. A barátja esetleg irányítani is tudja, hogy a legprofibb képet kapja, mondván, hogy igazítsa meg az ingét, vagy mosolyogjon természetesebben.

Kerülje a zavaró háttereket

A semleges háttér valószínűleg a legjobb a profilképéhez, mivel így professzionálisabbnak tűnik, és biztosítja, hogy a bébiszitterről tiszta képet kapjon. A szabadban, a természetben vagy egy menő háttér előtt készített kép jó ötlet, amíg egyszerű marad. Ne tüntessen fel személyes adatokat a háttérben, például a címét és a telefonszámát. Ne használja önéletrajzát profilképként, mivel azt is eltávolítják.

Öltözzön megfelelően

Miért nem mindegy, hogy mit visel? Lehet, hogy egyesek számára szokatlannak tűnik, de az öltözködési stílus segíthet a szülőknek abban, hogy önt válasszák és bizalmat nyerjenek önben. Fontos, hogy úgy öltözzön, ahogyan az első bébiszitteri munkájánál öltözködne. Ne viseljünk napszemüveget vagy bármit, ami eltakarhatja a megjelenését. Az egyszínű színek általában a legjobban mutatnak a kamerában. Ha merész árnyalatokat visel, az segíthet kiemelni a profilképét. Nem tanácsos vicces jelmezeket viselni, mivel az zavaró lehet, és hajlamos a szülők negatív reakcióját elősegíteni.

Íme egy példa arra, hogyan kell és hogyan nem szabad kinéznie a profilképének:

how to take a profile picture

Mit jelent számodra egy nagyszerű profilkép

Ha növelni szeretné a válaszadási arányt és az ajánlások számát, akkor érdemes időt szánnia a profilképére. Ez az első benyomása, és segíthet azt kommunikálni, hogy szimpatikus és megbízható, ami nagyon fontos, ha azt szeretné, hogy a szülők kapcsolatba lépjenek önnel. Gondoljon rá úgy, mint a saját személyes márkájára, ha megpróbál kitűnni a versenytársak közül. Ígérjük, megéri az időt és az energiát.


Mire vár? Regisztráljon és próbálja ki a tökéletes bébiszittereink segítségét vagy bébiszitteri munka lehetőséget.

Csatlakozzon a Bébiszitter közösséghez!

Regisztrálj ingyen