A sajtó számára

A sajtó számára

A Webhely használatával elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket. A Weboldalról letöltött összes tartalom (fénykép, hang és videó stb.) csak szerkesztési célokra használható. Szigorúan tilos a Webhely tartalmának bármilyen egyéb felhasználása, beleértve korlátozás nélkül a személyes vagy kereskedelmi felhasználást.

Babysitsről

Babysitsről

Küldetésünk, hogy a gyermekgondozás körüli közösségeket segítsük, 90 ország részére és 6 kontinens számára valósult meg a Babysits által.

Több mint 5 000 000 globális taggal, platformunkat a biztonságos, hozzáférhető és megfizethető gyermekfelügyelet vezérli. Felhatalmazást és átláthatóságot biztosítunk a szülőknek és a gyermekgondozóknak, hogy saját, megalapozott döntéseket hozzanak a gyermekgondozással kapcsolatban.

További információ rólunk

Felveszi a kapcsolatot

Csapatunk szeret újságírókkal dolgozni a világ minden tájáról, hogy megtudjuk osztani egyedi történeteinket. Szeretne egy történetet írni a Babysitsről vagy együttműködni? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Mindig nyitottak vagyunk a potenciális együttműködésekre! Szeretne többet megtudni a Babysits-ről és arról, hogyan tudnánk együtt dolgozni, vessen egy pillantást médiakészletünkre.

Töltse le a Babysits média készletét

Babysits márka

A sajtóban

Többek között:

Asia One CBS News Greenpeace
Asia One CBS News Greenpeace
Asia One CBS News Greenpeace
Asia One CBS News Greenpeace