Finom Gyümölcsnyársak

Finom Gyümölcsnyársak

Készítette: Babysits, 3 min read

Fontos, hogy a gyerekek napi menüjébe gyümölcsöt tegyünk, ezért hoztuk létre ezt a gyors, finom és szórakoztató gyümölcsnyárs receptet, amely segít abban, hogy gyümölcsöt tálaljon a gyerekeknek.

A gyümölcs a természet édessége, és szuper fontos, hogy beépítsük a gyerekeink napi étkezésébe. Ezzel a recepttel meghívhatod a gyerekeidet, hogy segítsenek neked a konyhában, így ők is részesei lesznek a finom falatok elkészítésének, ti pedig minőségi időt tölthettek együtt. Ezeket a gyümölcsnyársakat nagyon könnyű elkészíteni, és bónuszként nem csak az íze, de a kinézete is csodálatos. A 10 finom gyümölcsnyárs gyerekeknek elkészítéséhez a következőkre lesz szükséged:

  • Ananász
  • Eper
  • Piros szőlő
  • Kiwi
  • 10x nyárs Ha szeretnéd, teljesen személyre szabott nyársakat is készíthetsz az általad leginkább kedvelt gyümölcsökből. Gyümölcsös rágcsálnivaló ötletek gyerekeknek: Gyümölcsnyársak Elkészítés! Mossuk meg az epret és a szőlőt. Vágjuk le az eper tetejét. Hámozzuk meg a kivit és az ananászt, és vágjuk fel őket darabokra (kb. 2x2 cm). Itt jön be a kreativitásod: Fogd a nyársakat, és rendezd el a gyümölcsöket a neked tetsző módon! Protipp: *Ha szeretnéd, hogy a gyümölcsnyársak egy kicsit még ropogósabbak legyenek, javasoljuk, hogy 20-30 percre tedd őket a fagyasztóba.

A gyümölcsnyársakat nem csak szórakoztató elkészíteni, és kellemes a szemnek. Ha úgy döntesz, hogy elkészíted őket, beteheted a hűtőbe, és másnap vagy azután is fogyaszthatod őket!


Élvezted a receptünket? Nézd meg az összes gyerekbarát receptünket. Szeretnénk látni a ti verziótokat is ezekről a finom gyümölcsnyársakról, osszátok meg velünk az Instagramon, és használjátok a #Babysits szót, vagy jelöljetek meg minket a posztban a @babysits.hu.