Babysits Speciális Igényű Gyermekek Számára Program

Babysits Speciális Igényű Gyermekek Számára Program

Készítette: Babysits
2 min read

A WHO szerint világszerte 93-150 millió fogyatékkal élő gyermek él. Ezeknek a speciális igényű gyermekeknek a szülei gyakran nagy nehézségekbe ütköznek, ha olyan képzett bébiszittert kell találniuk, aki néhány órára képes a gyermekükre vigyázni. Gyakran nem tudják csak úgy megkérni a szomszédot, hogy jöjjön el bébiszitterkedni. Emiatt a Babysits kibővíti szolgáltatásait, különös figyelmet fordítva a speciális igényű gyermekek gondozására, hogy a szülők számára minden eddiginél könnyebbé tegye a speciális bébiszitter megtalálását.

Babysits speciális igényűeknek

"Megvannak a képzett bébiszitterek, emeljük ki őket."

A Babysits-en már több ezer olyan bébiszitter van, aki jelezte, hogy van tapasztalata a speciális igényűek gondozásában. A Babysits speciális igényű gyermekek számára megkönnyíti a szülők számára, hogy megtalálják ezeket a képzett bébiszittereket.

  • A szülők mostantól a "speciális szükségletekkel kapcsolatos tapasztalat" alapján is szűrhetik a keresést.
  • Sőt, a konkrét tapasztalat alapján is kereshetnek - Autista a gyermekük? Konkrétan láthatják, hogy mely bébiszitterek rendelkeznek tapasztalattal autista gyermekekkel való munkában.
  • A siket vagy nagyothalló gyermekek szülei a nyelvi szűrőt is használhatják, hogy jelbeszédben jártas bébiszittereket találjanak.

E mellett megkönnyítettük a speciális igényű gondozásban jártas bébiszitterek keresését is.

  • A bébiszitterek könnyebben jelezhetik profiljukban, hogy van-e tapasztalatuk a speciális igényűek gondozásában, és ez mostantól ki van emelve a profiljukon.
  • Kiválaszthatják, hogy milyen speciális szükségletekkel kapcsolatban van tapasztalatuk, és megadhatják, hogy hol szerezték ezt a tapasztalatot.

A biztonság a középpontban

Nem mindenki tud speciális ellátást igénylő gyermekekre vigyázni. A gyermekek biztonsága érdekében a bébiszitterek a Babysits platformon keresztül jelezhetik, hogy rendelkeznek-e elsősegélynyújtási tanúsítvánnyal, és egyes országokban feltölthetik a bűnügyi nyilvántartási bizonyítványt is. A tanúsítványt ezután ellenőrzik a hitelesség szempontjából, és ezt a bébiszitter profiljában feltüntetik.

A szülők azt is szűrhetik, hogy mely bébiszitterek rendelkeznek bűnügyi nyilvántartási tanúsítvánnyal és melyek nem.

"A Babysits küldetése, hogy a gyermekgondozás körüli közösségeket megerősítse. Reméljük, hogy ez az új program értékes erőforrás lesz a speciális igényű gyermekek szüleinek megerősítéséhez, és segít kiemelni a speciális igényű, tapasztalt bébiszittereket."

Csatlakozzon a Bébiszitter közösséghez!

Regisztrálj ingyen