Gyermekbiztos otthoni ellenőrzőlista

Gyermekbiztos otthoni ellenőrzőlista

Készítette: Babysits
3 min read

Gyermeke biztonsága az egyik legfontosabb dolog a világon, különösen otthon. Ha követi 5 tippünket, mesterévé válhat háza gyermek biztosításának

Egy új baba van a láthatáron, és valószínűleg egyszerre izgatott és stresszes. Az egyik legfontosabb dolog, amit új szülőként figyelembe kell vennie, az új baba biztonsága, kezdve a gyermek biztosítással.

Hogyan lehet gyermekbiztosítani a házat: 5 gyermekbiztonsági hack minden szülőnek tudnia kell

Hogyan legyünk biztonságban otthon a gyerekekkel?

Amikor megérkezik a baba, minden ön körül örömöt szabadít fel. Az első hónapok teljesen új világot jelentenek majd számára, és valószínűleg rutinja is a feje tetejére áll.

És mielőtt észrevenné, babája elkezd kúszni. Ez azt jelenti, hogy készen kell állnia, amint gyermeke elkezd járkálni a házban.

Hogyan lehet gyermekbiztos a háza?

A jó hír az, hogy nem kell egy vagyonba kerülnie annak, hogy gyermeke biztonságban legyen otthon. A gyermekbiztosítási lehetőségek megfizethetőek és viszonylag könnyen kivitelezhetők.

Itt megnézhet 5 alacsony költségű módszert a háza bababiztosításához

5 gyermekbiztonsági hack, amit minden szülőnek tudnia kell

1. Ablakbiztonsági zárak

Először is, bababiztosnak kell lennie az ablakoknak. Ha nyitva szeretné tartani az ablakokat anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy gyermeke kiesik vagy leesik róluk, minden ablaknak kiegészítő zárrendszerrel kell rendelkeznie, hogy megakadályozza a gyermekek kinyitását. Ezenkívül védő ragasztószalaggal kell ellátni őket.

2. Gyermekbiztos kilincs

Az ajtógombok bababiztos rögzítéséhez egyszerű eszközt készíthet olyan anyagból, ami otthon is megtalálható! Fogj on egy tupperware edényt, és vágjon bele egy hasítékot, mielőtt az ajtókilincsre helyeznéA Bababiztonság fontos része a kisgyermeknevelőnek. Ha van bébiszittere, mindenképpen magyarázza el neki, hogy tudja biztonságban tartani gyermekét, és hogyan van gyermek biztosítva lakása. Jobb félni, mint megijedni! Fontos, hogy óvatos és figyelmes legyen a gyerekekkel, és még inkább az újszülöttekkel.

. Húzza rá a fedél alját, és máris kész!

Source: “25 otthoni gyermekbiztosítás hacks biztonságban tartják a gyerekeket”

3. Élvédők

A falak éleinek és a bútorok sarkainak védelmére ütésálló anyagot kell használni. Ez megnyugtatja Önt, mert ez a biztonsági intézkedés megakadályozza, hogy gyermeke beverje a fejét.

4. Veszélyes anyagok elrejtése

Az olyan anyagok, mint a gyógyszerek, mosószerek, alkohol, dohány, növényi termékek, öngyújtók stb. a gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen kell tartani: a tetején vagy zárt fiókokban. Elsősorban a tablettákra és az apró tárgyakra kell vigyázni, amelyeket a gyerekek lenyelhetnek.

5. Tisztítsa meg a hozzáférési utakat

Ezeket az útvonalakat minden akadálytól mentesíteni kell, amikor a gyermekek még nagyon kicsik. Alternatív és érvényes megoldás lehet a biztonsági kapu használata is. Ez megakadályozza, hogy a gyermekek megsérüljenek, miközben kúsznak vagy sétálnak a házban, és különösen hasznos lehet a lépcsők tetején és alján.


A lista biztosan lehetne még hosszabb, de ez a legfontosabb 5 biztonsági hack, amit minden szülőnek tudnia kell a ház gyermekbiztosításához.

A Bababiztonság fontos része a kisgyermeknevelésnek. Ha van bébiszittered, mindenképpen magyarázd el neki, hogyan tudod biztonságban tartani a gyerekedet, és hogyan van gyermekbiztos a házad. Jobb félni, mint megijedni. Fontos, hogy óvatos és szervezett legyen a gyerekekkel, és még inkább az újszülöttekkel.

Csatlakozzon a Bébiszitter közösséghez!

Regisztrálj ingyen