Hogyan készítsünk profil videót?

Hogyan készítsünk profil videót?

Készítette: Babysits
4 min read

Tudta hogy a profilkép mellett profil videót is fel tud tölteni? Ez a funkció segít abban hogy megnövelje láthatóságát platformunkon, és több esélye legyen a munkakeresésben vagy a megfelelő bébiszitter megtalálásában. Fontos hogy kihasználja ezt a funkció, ezért segítünk önnek egy pár tippel hogy minél jobb profil videót tudjon készíteni és növelje esélyeit a kiválasztásban.

A profilkép feltöltése sokkal gyakoribb profilkép, viszont, egy profil videónak nagyobb az értéke. A bébiszitterek hajlamosabbak a videó feltöltésére, viszont ez egy hasznos funkció lehet a szülők számára is. Általában, arra szolgál hogy mások jobban megismerjék, és hogy miért önt válasszák.

Fontos hogy megjegyezze, hogy a profil videó feltöltése csak az app-en keresztül lehetséges.
Az app letöltéséhez kattintson ide.

Hogyan tudja elkészíteni a legjobb profil videót? Kövesse tippeinket hogy problémamentes legyen feltöltése:

Válassza ki a megfelelő hátteret

Először is, keressen egy világos helyet ahol feltudja venni a videót. Ugyan úgy mint a profil képeknél, jobb elkerülni a sötét helyeket, hiszen a látható arckép a legfontosabb. Archoz közeli világítás a kedvelt, az árnyékok elkerüléséhez. A megfelelő háttér kiválasztása is fontos a zaj elkerüléséhez. Próbálja elkerülni a hangos helyeket ahol szól a TV, a zene, vagy hallani lehet a gyerekek zsongását a háttérben. Hiszen nincs annál rosszabb mint amikor nem lehet jól hallani a videót, nem ért egyet?

Viseljen megfelelő öltözetet és legyen természetes

Jó ötlet ha megfelelő viseletbe öltözünk, mintha egy interjúra készülnénk. Fontos figyelembe venni a bébiszittereknek hogy szülőkkel kell majd dolgozniuk így a megfelelő viselet fontos a jó benyomáshoz és a professzionális megjelenéshez. Kerülje el a sértő szavakkal vagy képekkel ellátott pólókat. Kerülje az arc és hang filtereket, hiszen a félrevezető ábrázolás nem előnyös.

Használja ki idejét

A videó 40 másodperc, amibe ha belegondol, nem valami hosszú. Ezért erősen ajánljuk hogy ezt a rövid időt a bemutatkozásra töltse és hogy miért ön a megfelelő jelölt a családoknak vagy esetleg bébiszittereknek. Fontos, hogy a videó készítése közben ne terelje el a figyelmünket semmi és csak a videóra koncentráljunk. A videó ne tartalmazza a barátokat, családtagot, vagy házi kedvenceket hiszen ez nem túl professzionális. Végül, de nem utolsó sorban, ne feledjünk el mosolyogni, hiszen ez a magabiztosságot sugalja és a családok több eséllyel fogják választani mint bébiszitter.

Válassza meg a megfelelő szavakat

Miről is beszéljünk 40 perc alatt? A szimpla bemutatkozás a név és korral nem elég ahhoz hogy növeljük láthatóságunkat a platformon, hiszen meg kell ragadnia az emberek figyelmét. Ha esetleg elakadna, felhasználhatja ezeket a kérdéseket amikre válaszolhat a videóban:

Bébiszitterek

Miért szeret gyerekekkel dolgozni?

Mi a legjobb puha készségei?

Miért válasszák önt?

Szülők

Miért keres bébiszittert?

Melyek a fő feladatok, amelyekre szüksége van?

Miért kellene megkeresniük önt?

Ne felejtsen köszönetet mondani és mosolyogni!
A legjobb ha nem ismételjük ugyanazokat a szavakat amiket a profil leírásban már használtunk és inkább kifejezzük saját személyiségünket.
Ha lehet próbáljunk pozitívnak hangozni és kerüljük a “találnom kell egy munkát kifejezéseket”
Miközben beszélünk, figyeljünk arra hogy elég hangosan beszélünk-e, hiszen fontos hogy ne kiabáljunk, viszont hogy hallhatóak legyünk. Végül, de nem utolsó sorban, ne beszéljünk túl gyorsan de túl lassan se.


A profilvideó végleges verziójának feltöltése előtt mindig gyakorolhat.
Megnézheti ezt a videót is, amely segít a videó rögzítésében:

Mire vár? Regisztráljon most, és az új profilvideójának köszönhetően megtalálja a tökéletes bébiszittert vagy munkát bébiszitterként!

Csatlakozzon a Bébiszitter közösséghez!

Regisztrálj ingyen