Babysits App

Babysits App

Készítette: Babysits
4 min read

Mostanában, már senkinek nincs arra ideje hogy leüljön a számítógépe vagy a laptopja elé az üzenetek ellenőrzése miatt. Hiszen ma már, mindenkinek van telefonja amin ugyan úgy meg lehet nézni a bejövő üzeneteket. Emellett az applikáció nem csak az üzenetek megnyitására alkalmas de az app keresztül bárhol tud bébiszitter keresni gyermekének akár a vonaton ülve hazafelé vagy munkába menet, vagy gyermeke foci edzése közben. A Babysits app-en keresztül **bárhol bármikor** egyszerűen tud bébiszittert találni gyermekeinek, vagy egy családot ahova bébiszittert keresnek.

Ha inkább telefonján keresztül szeretne kommunikálni és a kapcsolatot tartani bébiszitterével, vagy azon keresztül egyeztetni az időpontot és kiválasztani a megfelelő gyermekfelügyelőt, akkor a Babysits app a legjobb megoldás önnek! A Babysits App

Nézze meg hogy kik elérhetőek a környékén

Mielőtt feliratkozik, megtudja nézni hogy kik használják az alkalmazást és hogy kik azok a bébiszitterek vagy családok akik bébiszittert keresnek vagy akik bébiszitterek. Így eltudja dönteni hogy vannak e önnek megfelelő emberek vagy munka lehetőségek. A Babysits alkalmazással minden személy hely azonosságát is megtudja nézni a térképen.

Szűrje le igényeit

Az alkalmazás szűrőjén keresztül szűrheti az igényeit . Szeretne véleményeket és referenciákat tartalmazó bébiszittert, aki egy adott életkorú, vagy legalább kétéves tapasztalattal rendelkezik? Olyan családot szeretne, amely segítséget keres a házi feladatokhoz? A szűrőkkel könnyen megtalálhatja az ön számára megfelelő gyermekfelügyeleti személyt

Ellenőrizze a profilokat

Ellenőrizze a Babysits használók profilját. Nézze meg a profil videókat, olvassa el motivációs leírásukat, a referenciákat, értékeléseket és elérhetőségüket.

Kedvelje kedvenc felhasználóit

Ha talál egy családot vagy bébiszittert akit megkedvelt, akkor kedvelheti a felhasználót a szivecske kattintásával hogy visszamenőleg is megtalálhassa a profilt. Ezzel leegyszerüsítheti kereséseit, hiszen nem kell egyesével megkeresgélni és megjegyezni a profilokat amik esetleg megfelelnek önnek.

Iratkozzon fel

A Babysits app-en keresztül feliratkozhat a felhasználónév és jelszó megadásával vagy a Google, Apple vagy Facebook fiókján keresztül. Ez leegyszerűsíti a feliratkozást.

Készítsen profilt és adja meg igényeit

Sikerült találnia megfelelő mennyiségű bébiszittert vagy családot a környékén, és kapcsolatba szeretne velük lépni? Akkor itt az ideje hogy egyszerűen kitudja tölteni a kötelező adatokat és szükségleteit. Esetleg egy családnál szeretne bébiszitterkedni és tud a gyerekek házi feladatában is segíteni vagy a házimunkában, esetleg hétvégén is ráér?
Ne Feledje feltüntetni profilján, így a szülők több információhoz jutnak önnel kapcsolatban. Viszont ugyanúgy ez a szülőkre is szabható, hiszen ha bébiszittert keres egy család akkor a szülő is jobban jár ha megadja igényeit hogy a jelentkező bébiszitterek tisztába legyenek a követelményekkel. Minél részletesebb egy leírás annál több esély van hogy megtalálja a megfelelő bébiszittert vagy családot.

Láthatóság

Válassza a profilja láthaósága funkciót. Az app-en keresztül kiválaszthatja hogy profilját privátban tartja, láthatóvá teszi mindenki számára, vagy csak a Babysits felhasználói számára lehet elérhető.

Profil videó

Ezen keresztül készítse el profil videóját.
Egy személyesebb és hitelesebb leírást adhat magáról, ami segítheti profilja hitelességét. Ezért az applikáción keresztül is fel tud tölteni magáról egy személyes bemutatkozó videót.
Egy személyes üzenet többet mond el mint 1,000 fénykép, így nagyon ajánlott.

Elérhetőség

Várjon amíg üzenetet kap vagy ön is kezdeményezhet és írhat másoknak. Emellett, értesítést fog kapni az applikációról ha valaki megpróbálja felvenni önnel a kapcsolatot hogy le ne maradjon egy Babysits felhasználó ajánlatáról.

Olvasson tippeket és tanácsokat

Most már arra is lehetőség van hogy el tudja olvasni közösségi cikkeinket az app-en keresztül. A cikkek azoknak a felhasználóknak lettek írva akik szeretnének ötletet vagy segítséget kapni a gyermekek gondozásában vagy szórakoztatásában.

Hozza ki a legtöbbet a Babysits alkalmazás használatával!

Csatlakozzon a Bébiszitter közösséghez!

Regisztrálj ingyen