A Babysits új foglalási funkciója

A Babysits új foglalási funkciója

Készítette: Babysits
3 min read

Olvasson tovább hogy többet megtudhasson az egyszerű, biztonságos, és készpénz nélküli használatról. A szülők és bébiszitterek kommunikációja további megkönnyítése érdekében, a platform használatánál, a Babysits kifejlesztette legújabb funkcióját amit a “Foglalás” névvel látott el. Így most már a szülők gyorsan és közvetlenül a platformon keresztül foglalhatnak és fizethetnek a bébiszitter munkájáért.

A Babysits “Foglalás” funkció segítségével most már könnyedén lehet fizetni anélkül, hogy aggódnia kellene a bébiszitternek a fizetés elmaradásért vagy a szülőnek a készpénz felvételért.

A Babysits Foglalás Előnyei

A gyermekfelügyeleti megbeszélések platformunkon keresztül történő lefoglalásának megvan az előnye:

  • A szülő és a bébiszitter egyaránt könnyedén kezelheti találkozóit és időbeosztását. Bébiszitterként pontosan tudni fogja, mely napokon kell dolgoznia szülőként pedig pontosan tudni fogja mely napokra vonatkozik a megbeszélt gyermekgondozás és mely napokra kell még bébiszittert találnia.
  • A szülők biztonságosan tudják a bébiszitter bérét utalni, és biztosak lehetnek abban, hogy a bébiszitterek ki lesznek fizetve miután befejezték munkájukat. Így ezzel a funkcióval a bébiszitterek 100%-os biztonsággal megkapják pénzüket és nincs több kellemetlen helyzet a szülők és a bébiszitterek között az elfelejtett fizetések miatt.
  • A tranzakció készpénz nélküli, így nem kell aggódnia hogy van e önnél elég apró.
  • A bébiszitter időpontjának lefoglalása a Babysits weboldal keresztül megakadályozhatja a csalást a gyermekfelügyelet területén.
  • Vészhelyzet esetén a Babysits lehetővé teszi az utolsó pillanatban történő egyszerű foglalást és lemondást mind a szülők, mind a bébiszitterek számára.

Hogyan működik?

Az új “Foglalás” nevű szolgáltatásunk, lehetővé teszi hogy a szülők vagy bébiszitterek weboldalunkon vagy az alkalmazásunkon keresztül tervezzék meg és fizessék ki időpontjaikat.

A szülők számára a Foglalás szolgáltatás nem számít fel külön díjat. A fizetési rendszer költségeinek fedezésére azonban felszámolunk valamennyit a foglalás áránál a bébiszitterek béréből. Ezért ezt a bébiszittereknek/gyermekfelügyelőknek érdemes figyelembe venniük a gyermekfelügyeleti óradíj meghatározásakor.
Nagyra értékeljük az ismételt foglalásokat, ezért több találkozó lefoglalása a Babysits platformon keresztül kitűzőt érdemel. A Babysitsen keresztül történő foglalás szintén az egyik követelmény hogy superszitterré válhasson.

Hogyan foglalhat időpontot?

  1. Találja meg a tökéletes bébiszittert, aki gondját viseli gyermekének.
  2. Miután felvette a kapcsolatot a bébiszitterrel és megbizonyosodott arról, hogy a bevezető megbeszélésen a családjának megfelel, kattintson a bébiszitter profiljában elérhető “Foglalás Kérése” gombra. Foglalást is kérhet a postaládájából, a foglalás lehetőségek oldalán ami a beszélgetések mellet jelenik meg.
  3. Találjon egy megfelelő dátumot és időpontot a gyermekfelügyelethez, és küldjön el minél több információt üzenetben gyermekéről a bébiszitternek hogy megtudja hogy elvárásai és követelményei megfelelnek a gyermekfelügyelőnek.
  4. Miután a bébiszitter elfogadta a foglalást, már csak a fizetés van hátra.
  5. Ezzel megerősítette az időpontot és befejezte a foglalást.
  6. A bébiszitter munkája leteltével, a bébiszitter 5-10 napon belül megkapja fizetését. Erről e mailben tájékoztatjuk.

Hol találja meg foglalásait?

Miután bejelentkezett fiókjába, az összes megbeszélt foglalást megtalálja az oldal jobb felső sarkában. A beérkező levelek mellett megjelenik egy “Foglalások” feliratú gomb.

Hogyan lehet lemondani a találkozót?

A foglalások oldalon láthatja az összes jelenlegi, korábbi és jövőbeli foglalását. Nyissa meg a törölni kívánt foglalást, ls kattintson a “Foglalás törlése” gombra. Ha rákattint, a találkozót sikeresen töröljük. Abban a pillanatban, hogy az egyik fél e-mailben visszaigazolást és push értesítést kap a lemondásról, így mindenki mindig megfelelően lesz tájékoztatva a foglalás aktuális állapotáról.

Csatlakozzon a Bébiszitter közösséghez!

Regisztrálj ingyen