DIY Húsvéti Dekoráció -Papírmasé Fonál Húsvéti Tojások

DIY Húsvéti Dekoráció -Papírmasé Fonál Húsvéti Tojások

Új
Készítette: Babysits, 3 min read

Már majdnem Húsvét, szerencsére azonban sikerült időben megtalálnunk a tökéletes DIY-t a kicsiknek és a szülőknek egyaránt! Ezek a fonálból készült tojás formájú kosárkák nem csak gyorsan és egyszerűen elkészíthetőek de még jól is mutatnak az asztalon. Olvass tovább és lássunk hozzá!

Húsvéti DIY

Már majdnem húsvét van, és mi mással ha nem egy jó kézműves délutánnal köszöntsük az ünnepet amit gyermekeink is élvezni fognak. Ezzel a DIY-al amit pont a kicsiknek terveztünk, biztosan nagy sikert fogsz aratni! A fonalas húsvéti tojásaink könnyen elkészíthetőek és tökéletesek a gyerkőcök csoki tojásai számára. Olvass tovább és kezdjünk el kézműveskedni!

Milyen anyagokra lesz szükség?

  • lufik
  • csoki tojás
  • Iskolai ragasztó
  • Víz
  • Fonal

Elkészítés:

1. lépés:

Lépés DIY Húsvéti Tojások Kezdjük a csoki tojások lufiba tételével. Utána fújjuk fel a lufikat amekkorára szeretnénk a tojás dísz kosárkákat.

2. lépés:

Lépés 2 diy húsvéti tojások A papírmasé paszta elkészítéséhez keverjünk össze 1 rész ragasztót és 1 rész vizet. Hozzáadhatunk 1 evőkanál kukoricakeményítőt is, de nem szükséges.

3. lépés:

Lépés 3 diy húsvéti tojások Áztassuk a fonalat a ragasztókeverékbe, és hagyjuk, hogy a felesleg lecsöpögjön. Tekerjük a fonalat többször a lufi köré.

4. lépés:

Lépés 4 diy húsvéti tojások Hagyjuk száradni az alkotást 24 órán át, vagy amíg a ragasztó meg nem kötődik.

5. lépés:

Lépés 5 diy húsvéti tojások Végül lyukasszuk ki a lufit, úgy hogy csak a cukorkát hagyjuk bent.

Ugye nem is volt nehéz! Hogyan alakultak a húsvéti tojásaid? Oszd meg velünk a képet az Instagramon Instagram vagy a Facebookon Facebook és jelölj meg minket a @babysits címmel! Ha tetszett a DIY ne feleljtsd el megnézni többi ötleteinket! Community Resources