Mit jelent, ha valaki kormányzati igazolványt használ?

Azt akarjuk, hogy bízzon benne, hogy a Babysits-en feliratkozó emberek azok, akiknek mondják magukat.

Ennek egyik módja az, ha a felhasználótól elvárunk egy kormányzati azonosítót. Ez lehet útlevél, személyi igazolvány, vezetői engedély stb.

Ha a szülő vagy bébiszitter "kormányzati személyazonosító igazolványa” felirat szerepel, ez azt jelenti, hogy ez a személy sikeresen hozzáadta profiljához kormányzati igazolványát. Ez segít a Babysits biztonságának megőrzésében, a csalás elleni küzdelemben és egyebekben.

A kormányzati igazolvány felvétele biztonságos?

Az azonosító igazolási partnerünk, Stripe biztonságosan jár el. Bármi is legyen az oka, személyi igazolványát soha nem osztják meg senkivel, aki a Babysits szolgáltatást használja, vagy akár harmadik féllel.

Hogyan ellenőrzik a kormányzati igazolványt?

A felhasználók asztali számítógépük vagy mobiltelefonjuk kamerájával képeket készítenek a személyazonosító okmányokról, és elküldik a Babysitsnek. A Machine Learning megpróbálja azonosítani, hogy a hozzáadott dokumentum hiteles-e.

Ezután a felhasználóknak szelfit kell készíteniük. Ez annak ellenőrzésére szolgál, hogy a személyazonosító okmányban szereplő arc és a szelfi megegyeznek-e.

Ennek a folyamatnak a befejezése nem jelenti egyik szülő vagy bébiszitter jóváhagyását, nem garantálja valakinek személyazonosságát, és nem garancia arra, hogy a velük való kapcsolat biztonságos lesz. Mindig a saját legjobb megítélése szerint járjon el, és kövesse biztonsági tippjeinket.