Gyermekfelügyelet: Tököl: Rebeka
Gyermekfelügyelet: Tököl: Rebeka
Gyermekfelügyelet: Tököl: Rebeka

Bezárás

Kedves Tagok! Hosszú távra lenne szükségem heti több teljes és fél napra segítségre két kis törpe csajom mellé, akik jelenleg 4 és 17 hónaposak - Tökölre. Van 2 kistermetű kutyusunk is, de nagyon barátságosak. Amit a nagyobbról tudni kell: Miután megnyílt valakinek közvetlen, barátkozós kislány, aki már csak egy nap egyszer alszik napközben. Igényli a társaságot és a foglalkoztatást, szeret gyerekek..

Kedves Tagok! Hosszú távra lenne szükségem heti több teljes és fél napra segítségre két kis törpe csajom mellé, akik jelenleg 4 és 17 hónaposak - Tökölre. Van 2 kistermetű kutyusunk is, de nagyon barátságosak. Amit a nagyobbról tudni kell: Miután megnyílt valakinek közvetlen, barátkozós kislány, aki már csak egy nap egyszer alszik napközben. Igényli a társaságot és a foglalkoztatást, szeret gyerekek között lenni - heti több alkalommal járunk gyerekek közé. Inkább a nagyobbak társaságát kedveli (2-4 évesek), akikkel már tud kommunikálni és akiktől tud tanulni. 2 szavas mondatokban beszél, érthetően el tudja mondani, hogy mire van szüksége, mikor, mit szeretne csinálni. Lassan kezdjük a szobatisztaságra nevelést, úgy látjuk, hogy készen áll a jelzései alapján. Tud jelelni is pár dolgot, bár ezt már beszéddel egészíti ki. Sok mindent megért angolul, pár szót angolul is kommunikál. Ha valamit meg szeretne kapni elkéri nem elveszi, és megköszöni, hajlandó osztozkodni, de mint a korabeliek zöme, feszegeti néha az idegrendszerünk határait. Önállóan jár, tud futni, szeret fogócskázni és a bújócskát is tanuljuk, szereti. Jelenleg a kedvenc kérdése a “Mi ez?”. Önállóan tud enni, kivéve levest, de azt is tanuljuk. Még segítséggel alszik el, általában tápszert iszik és énekelünk. Szeret mesekönyvet olvasni, szereti a szerepjátékokat és szeret babázni, focizni, mászókázni. Olyanok jelentkezését várom, akik tudnának segíteni nekem abban, hogy mindkét lányom megkapja a maximális figyelmet és minőségi időt, mialatt ébren vannak. Van screentime a családban, nem vagyunk TV ellenesek, viszont nem szeretném, ha egész nap a TV előtt ülnének a gyerkőcök, így kérlek akkor jelentkezz, ha tudsz nekem segíteni fejleszteni és foglalkoztatni, tanítani őket. Én is mindig itthon leszek, így magam mellé keresek “társat” elsőkörben. Pár sor rólam: Egy kimerült, de lelkes fiatal anyuka vagyok (26 év), aki szeret csavarogni a gyerekekkel, kevésbé szeret 0-24 a házban ülni. Szeretek beszélgetni és barátkozni, de elsősorban tényleg a gyerekek mellé keresem a segítséget és nem saját magam szórakoztatása céljából. Mielőtt megszülettek a lányok egyébként marketingesként dolgoztam, most főállású anyaként töltöm a mindennapokat. Kérlek amennyiben szimpatikus amit leírtam és úgy érzed, hogy tudnál segíteni nekem, küldj egy rövid bemutatkozást, önéletrajzot (ami van) üzenetben. Fontos, hogy olyanok jelentkezését várom, akik a kicsivel is tudnak foglalkozni, értenek ehhez a korosztályhoz is. Nagyon köszi az időt, hogy elolvastad!

A gyerekek jellemzői
  • Energikus
  • Beszédes
  • Intelligens

Gyermekek száma
2
A gyermekek életkora
  • kisbaba
  • Totyogó

Saját biztonsága és védelme érdekében csak a Babysitsen keresztül kommunikáljon és kapjon pénzt. Soha ne ossza meg személyes adatait, például személyazonosító okmányait és banki adatait olyan személlyel, akivel még soha nem találkozott. Tudjon meg többet

Amikor babysitterre van szükségünk

Hé. Ke. Sze. Csüt. Pé. Szo. Va.
Reggel
Délután
Este
Éjszaka

A családunkról

A bébiszitter típusa szükséges
Bébiszitter • Dajka
Előnyben részesített gyermekfelügyelet
A családnál
Nyelvek, amelyeket beszélünk
  • Angol
  • Magyar
Kedvenc
1 alkalommal


1 Review

Sajnáljuk, jelenleg nem tudjuk kezelni kérését. Kérjük, próbálkozzon újra később, vagy forduljon hozzánk bizalommal, ha a probléma továbbra is fennáll.

Kedves Pár csodálatos gyermekekkel, akik tele vannak szeretettel. Nagyszülők, dédik sokasága mellett, még a nanny/dadus is kap helyet a csal

Sajnáljuk, jelenleg nem tudjuk kezelni kérését. Kérjük, próbálkozzon újra később, vagy forduljon hozzánk bizalommal, ha a probléma továbbra is fennáll.

Május 2023

Május 2023

0 References

Sajnáljuk, jelenleg nem tudjuk kezelni kérését. Kérjük, próbálkozzon újra később, vagy forduljon hozzánk bizalommal, ha a probléma továbbra is fennáll.

Ha kapott egy referencia-meghívót a felhasználótól, itt jelenik meg a referenciája.


Betöltés...

Rebeka megadva

Email cím

Tevékenységek

Tag ...-óta
Május 2023
Utolsó bejelentkezés, utolsó használat
Megválaszolt üzenetek
-
Átlagos válaszidő
-
Foglalások
1
Ismételje meg a foglalásokat
0

Ossza meg ezt a profilt


Fedezzen fel más lehetőségeket Tököl és környékén


2 800,00 Ft/óra
Óradíj a gyermekfelügyeletért

2 800,00 Ft/óra
Óradíj a gyermekfelügyeletért

Üdvözöljük a Babysits oldalán

Jelentkezzen be vagy regisztráljon