Kedves Bébiszitterek! Férjemmel és két kisfiúnkkal élünk Budapesten, a 13. kerületben. Májusban térnék vissza dolgozni, kicsit hamarabb, mint szerettem volna, ezért bölcsi helyett bébiszittert keresnék, mivel azt még korainak tartom. Nagyobbik kisfiunk már óvodába jár, ő Merse. A kicsi pedig Ágó, azaz Ágoston:) Ő áprilisban lesz másfél éves. Itthonról dolgozunk, heti egyszer kell bemennünk. Alapvetően..

Kedves Bébiszitterek! Férjemmel és két kisfiúnkkal élünk Budapesten, a 13. kerületben. Májusban térnék vissza dolgozni, kicsit hamarabb, mint szerettem volna, ezért bölcsi helyett bébiszittert keresnék, mivel azt még korainak tartom. Nagyobbik kisfiunk már óvodába jár, ő Merse. A kicsi pedig Ágó, azaz Ágoston:) Ő áprilisban lesz másfél éves. Itthonról dolgozunk, heti egyszer kell bemennünk. Alapvetően a délelőtti kinti játék alatt tervezem a munka nagy részét megcsinálni, ekkor kellene segítség kb 9 és 12 köztött. Ez és a munkanapok is rugamasak, mindkét irányba. Ez azt jelenti, hogy alapvetően ebben az idősávban és hétfőtől péntekig keresünk valakit. De lesz olyan hét, hogy meglátogatnak a nagyszülők vagy elutazunk, akkor csak négy napról lenne szó. A kezdés és a befejezése a velünk töltött időszaknak is elég rugalmas. Ágó nagyon szeret kint, főleg labdázni és homokot enni:) Kicsit félénk, de nagyon kiváncsi:) Szereti a zenét és táncolni. Na meg enni:) Most így hirtelen ennyi jutott eszembe, de bármilyen kérdésre örömmel válaszolok. Dear Babysitters, we live in Budapest, 13th district with my husband and 2 kids. I have to go back to work a bit earlier, and I would prefer a babysitter in our home compared to nursery. Basically I would work in the mornings, so I would need someone for the before lunch outside play with my son, Agó (Ágoston). He is going to be 1,5 yo in April. He is a bit shy, but very curious. Loves to play with the ball, loves music and dancing. We have a small garden with toys, so it would be mainly the place to stay, but of course you can play with him even upstairs. We have an older boy too, he is Merse and he is in kindergarten already. We both work from home, so we can help get him dressed, or if he is upset:) Let me know, if you have questions!

A gyerekek jellemzői
  • Sportos
  • Játékos
  • Intelligens

Gyermekek száma
1
A gyermekek életkora
  • Totyogó

Saját biztonsága és védelme érdekében csak a Babysitsen keresztül kommunikáljon és kapjon pénzt. Soha ne ossza meg személyes adatait, például személyazonosító okmányait és banki adatait olyan személlyel, akivel még soha nem találkozott. Tudjon meg többet

Amikor babysitterre van szükségünk

Hé. Ke. Sze. Csüt. Pé. Szo. Va.
Reggel
Délután
Este
Éjszaka

A családunkról

A bébiszitter típusa szükséges
Bébiszitter
Előnyben részesített gyermekfelügyelet
A családnál
Nyelvek, amelyeket beszélünk
  • Angol
  • Magyar
  • Német
  • Olasz
Kedvenc
5 alkalommal


0 Reviews

Hiba lépett fel. Kérem, próbálja újra később.

Ha felvette a kapcsolatot ezzel a felhasználóval, itt jelenik meg a véleménye.


0 References

Hiba lépett fel. Kérem, próbálja újra később.

Ha kapott egy referencia-meghívót a felhasználótól, itt jelenik meg a referenciája.


Betöltés...

Rita megadva

Email cím
Facebook fiók
916 Barátok

Tevékenységek

Tag ...-óta
Március 2023
Utolsó bejelentkezés, utolsó használat
Megválaszolt üzenetek
-
Átlagos válaszidő
-
Foglalások
0
Ismételje meg a foglalásokat
0

Ossza meg ezt a profilt


Fedezzen fel más lehetőségeket Budapest és környékén


3 000,00 Ft/óra
Óradíj a gyermekfelügyeletért

3 000,00 Ft/óra
Óradíj a gyermekfelügyeletért

Üdvözöljük a Babysits oldalán

Jelentkezzen be vagy regisztráljon